Proefles aanvragen

Proefles aanvragen zonder verplichtingen

In deze les maak je kennis met je vaste instructrice. Aan de hand van deze les krijgt de instructrice een beter beeld van jou rijniveau en leersnelheid. Daarna maken we samen een pakket die het beste bij jou past. Na afloop maak je zelf de keuze of je bij ons wilt komen lessen.

Je kunt vrijblijvend bij ons een proefles aanvragen. Voor deze les vragen we maar €25,00 voor 60 minuten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ZIJ! Rijopleidingen

Tel: 06-14684847
E-mail: info@zijrijopleidingen.nl
KvK nummer: 52267512
BTW-nummer: NL 238371669B01
Rijschool nummer: 2059H1

NINA ZAGT

Helemaal top!! Super goede uitleg en instructrice! Hele veilige, leerzame en gezellige kilometers gehad. Bedankt voor alles!!

CHRISTINA TETELEPTA

Hartstikke bedankt voor al je hulp, tips en vooral al je geduld!! In het begin dacht ik echt van “waar ben ik aan begonnen” maar je hebt toch ervoor kunnen zorgen dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald! Echt super bedankt voor al je handige maar ook zeker leuke lessen!!

SIOBHÁN DE JONG VAN BUYTENE

Dank je wel voor alle leuke en leerzame lessen! Heb ’t erg naar mij zin gehad, altijd super gezellig maar heb ook veel geleerd en daardoor gelukkig geslaagd! Zal je wel een beetje missen naast me in de auto! Ik zal goed om me heen blijven kijken! Nogmaals bedankt! XX

CARLIJN VAN SOLT

Ontzettend bedankt voor alles!! Niet alleen voor het halen halen van mijn rijbewijs in 1 keer maar ook voor alle gezelligheid. Zonder jou was het nooit gelukt!!