Autorijschool Baarn

Autorijschool voor vrouwen in Baarn

Wil jij rijlessen volgen in Baarn? Bij ZIJ! Rijopleidingen ben je aan het juiste adres! Kwalitatieve rijlessen en een uitstekende service staan bij ons centraal. Onze rijschool in Baarn is al meer dan 10 jaar een begrip in het geven van (vrouw)vriendelijke autorijlessen.

Autorijschool speciaal voor vrouwen in Baarn

De meeste vrouwen leren anders autorijden dan mannen. Vrouwen hebben een ander soort aandacht en steun nodig dan mannen. Om te leren autorijden heb je dan meer aan een vrouwelijke instructeur. Vrouwen zijn nauwkeuriger, hebben meer geduld en vinden het niet vervelend om dingen meerdere keren uit te leggen.

ZIJ! rijopleidingen is gespecialiseerd in het geven van (vrouw)vriendelijke autorijlessen in en rond Baarn. De autorijschool voor vrouwen, door vrouwen, die gericht is op de vrouwelijke rijeigenschappen.

We starten altijd met een proefles. Aan de hand van een proefles kunnen we jou direct inzicht geven in hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben en welk rijlespakket het beste bij je past! Tijdens de proefles maak je ook kennis met je instructrice. Je weet dan meteen waar je aan toe bent.

Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden die ZIJ! Rijopleidingen jou biedt? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!

Zijrijopleidingen met Autorijlessen speciaal voor vrouwen in Baarn

Wacht niet langer, neem een gratis proefles bij ons.

Wij hebben nu een tijdelijke actie: 10 rijlessen + praktijkexamen voor slechts € 399,-  Al onze tarieven kunt u hier lezen.

Meerdere leerlingen zijn je voor geweest. Lees hier zelf hun ervaringen.

Email: info@zijrijopleidingen.nl
Tel: 06-14684847

KvK nummer: 52267512
BTW nummer: NL 238371669B01
Rijschool nummer: 2059H1

Proefles aanvragen – Autorijles Baarn

9 + 5 =

Rijles vanaf 16,5 jaar

Sinds 1 november 2011 is het 2toDrive experiment van start gegaan. Hierdoor is het mogelijk te starten met je autorijlessen vanaf 16,5 jarige leeftijd. Vanaf de dag dat je 17 bent geworden kun je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18de de weg op onder begeleiding van een door jezelf gekozen coach.

Op deze manier kun je als jongere bestuurder gedurende een langere periode onder veilige omstandigheden rijervaring opdoen.

toDrive in het kort

 • Op 16 jarige leeftijd mag je theorie-examen afleggen
 • Vanaf 16,5 jaar mag je autorijles volgen voor rijbewijs B
 • Op je 17e mag je al praktijkexamen doen
 • Als je geslaagd bent, mag je de weg op met je coach(es)
 • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op

2todrive

Autorijlessen bij Zijrijopleidingen

 • Altijd een vaste rijinstructrice;
 • Het nieuwe rijden zit in het lesplan verwerkt;
 • Rijlessen ook in de avonden;
 • Rookvrije auto’s en persoonlijke aandacht;
 • Tevens begeleiding bij rijangst en faalangst;
 • Gedegen rijles in verschillende talen;
 • Autorijles in Hilversum, Bussum en Huizen.

Veiligheid boven alles

Voor aanvang van de autorijlessen bij Zijrijopleidingen vragen we je de ‘gezondheidsverklaring’ volledig en naar waarheid in te vullen. Dit document helpt ons eventuele gezondheidsissues vast te stellen. Waar nodig passen we de rijlessen aan op jouw specifieke situatie. Hierbij is het van belang dat de autorijlessen op een verantwoorde en veilige manier verloopt.

Voor aanvang van de autorijlessen bij Zijrijopleidingen vragen we je ook onze ‘algemene voorwaarden Rijeasy’ te accepteren. Wanneer je vragen hebt kun je deze altijd stellen. Het accepteren van de ‘algemene voorwaarden’ kun je bij Zijrijopleidingen eenvoudig online doen.

Tussentijdse toets

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom raden wij een tussentijdse toets aan. Een tussentijds toets is net als een echt examen en duurt 55 minuten. Je kunt er alleen niet voor zakken of slagen.

Je ervaart de examen spanning en je weet dan beter wat je te wachten staat. En je kan vrijstelling krijgen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijkexamen. Na afloop van de toets geeft de examinator je tips en adviezen over de onderdelen waar nog aan gesleuteld moet worden. Hier gaan e de laatste rijlessen nog mee aan de slag.

Proefrijles
WIl je weten of de rijlessen van Zijrijopleidingen bij je past? Met een proefles maak je kennis met je rijinstructrice en krijg je inzicht in de hoeveelheid lessen die je nodig hebt.

Autorijles met oog voor de leerling en als het even kan met plezier. Voor Autorijlessen in Hilversum, Bussum en Huizen.

NINA ZAGT

“Helemaal top!! Super goede uitleg en instructrice! Hele veilige, leerzame en gezellige kilometers gehad. Bedankt voor alles!!“

CHRISTINA TETELEPTA

“Hartstikke bedankt voor al je hulp, tips en vooral al je geduld!! In het begin dacht ik echt van “waar ben ik aan begonnen” maar je hebt toch ervoor kunnen zorgen dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald! Echt super bedankt voor al je handige maar ook zeker leuke lessen!!“

SIOBHÁN DE JONG VAN BUYTENE

“Dank je wel voor alle leuke en leerzame lessen! Heb ’t erg naar mij zin gehad, altijd super gezellig maar heb ook veel geleerd en daardoor gelukkig geslaagd! Zal je wel een beetje missen naast me in de auto! Ik zal goed om me heen blijven kijken! Nogmaals bedankt! XX“

CARLIJN VAN SOLT

“Ontzettend bedankt voor alles!! Niet alleen voor het halen halen van mijn rijbewijs in 1 keer maar ook voor alle gezelligheid. Zonder jou was het nooit gelukt!!“

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.