Altijd les van een vaste rij-instructrice

Vraag een proefles aanBekijk onze pakketten

Autorijles

ZIJ! rijopleidingen is gespecialiseerd in het geven van (vrouw)vriendelijke autorijlessen. Kwalitatieve rijlessen en een uitstekende service staan bij ons centraal. Bij ons krijg je altijd rijles van een vrouwelijke instructeur in een nette Volkswagen Polo. Je wordt altijd opgehaald en afgezet op elk willekeurig adres in Het Gooi en Omstreken. ZIJ! de autorijschool voor vrouwen

2toDrive

Ben je 16,5 jaar en wil je graag je rijbewijs halen? Je kunt nu door de nieuwe regeling 2toDrive al vanaf 16,5 jaar beginnen met het volgen van je autorijlessen. Wanneer je begint met 2toDrive mag je vanaf de dag dat je 17 jaar bent geworden je praktijkexamen doen. Ben je geslaagd voor je rijbewijs ? Dan mag je, totdat je 18 jaar bent geworden, rijden onder begeleiding van een coach.

Spoedcursus

Heb je spoed met het halen van je rijbewijs en wil je niet lang wachten? Kies dan voor een snelcursus bij ZIJ! Rijopleidingen. Wij hebben een voordelig pakket van 40 lessen + praktijkexamen voor een scherp tarief. Je wordt in 40 lessen klaar gestoomd om je praktijkexamen af te leggen. Tijdens de snelcursus wordt je intensief begeleidt door één vaste rij-instructrice.

Faalangst

Bang om te zakken voor het praktijk-examen bij het CBR of ben je vaker gezakt? Denk je dat de angst een negatieve invloed had of zal hebben op het resultaat van je examen? Heb je het vermoeden dat je een grote, ongezonde of extreme angst hebt tijdens het maken van het examen, dan is het faalangstexamen wellicht wat voor jou. Van dit faalangstexamen kan iedereen gebruik maken die denkt hiervoor in aanmerking te komen.

Opfriscursus

Ben je in het bezit van je rijbewijs, maar toch niet helemaal zeker achter het stuur? De snelweg niet meer op durven, alweer die vervelende tunnel, het zweet dat je uitbreekt als je de weg niet kent. Zij! helpt je om weer angstvrij de weg op te gaan. Samen met je instructrice maak je een plan van aanpak. Hierdoor kan er gericht de oorzaak aangepakt worden waardoor je snel je doel bereikt om zelfstandig, zelfverzekerder en veilig de weg op te kunnen.

Vragen of Advies?

Stuur een email of geef ons een belletje.